Konstutflykt med glaskonstnären Mari Zidén

Från: 1,320 kr

  • 1-4
  • 3h

Jag tar dig med till lokala konstnärer, konstutställningar och andra intressanta besöksmål inom konst t.ex. konstparken. Vi skapar er alldeles egna konstrunda med början i min ateljé.

Jag arbetar sedan ca 10 år med ugnsformat glas i min verkstad. Jag har haft förmånen att vara med på många utställningar, bland annat en tre månader lång utställning i Washington DC 2010.

Glas är hårt och skört på samma gång, lite som vi själva kan vara. Därför finns heller inga givna regler för hur det ska bete sig och det är den utmaningen som driver mig i mitt skapande. Jag inspireras ofta av äldre arkitektur med sirliga ornament men lika ofta människor jag möter.

Detta ingår:

Skräddarsydd konstrunda och berättare.

Pris

1 320:- per tillfälle

Erbjudande

Fler än 4 personer kan vara med om ni har egen bil. Om ni vill ha en längre konstrunda kan denna förlängas och skräddarsys för 440:-/h

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Kategorier: , , , , , Tagg:

Språk

  • Svenska – flytande
  • Engelska, goda kunskaper

Erbjudande

Fler än 4 personer kan vara med om ni har egen bil. Om ni vill ha en längre konstrunda kan denna förlängas och skräddarsys för 440:-/h

Mötesplats:

Lantmannagatan 17 i Ånge, Mari Zidén Konst och Design.

Rekommenderade boenden:

– Camp MidAdventure
– Torpshammars Herrgård
– Hotell Mittlandia
– Träporten
– Boda Borg
– Villa Stenhuset

 


Follow
FacebookinstagramFacebookinstagram
Share
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestmail