En dag på trycket med glesbygdsprofeten Håkki

Från: 375 kr

  • 1-4
  • 2-8h

Tomas Eriksson har under femton års tid verkat genom sitt alter ego Håkki, som konstnär, entreprenör och föreläsare bland annat, han är svår att kategorisera eller att placera in i ett fack. Håkki är ett hopkok av original från byn, fördomar och stereotyper. Med en stor portion humor debatterar han vikten av glesbygden. Landsbygden ligger i ständig medieskugga vilket påverkar människors, framförallt unga människors självbild. Detta vill Tomas Håkki Eriksson – som ibland kallas Glesbygdsprofeten – råda bot på. Han arbetar med en lokal kontext i ett globalt sammanhang. Problematiken i hans hembygd finns på många håll och är på så vis universell.

Om du blir med en dag med Håkki så får du ramla in i hjärtat för hela verksamheten och bli med på tryckeriet där mycket av ljuget blir till. Vi trycker tröjor, dricker knackigt kaffe och spisar vinyl. Vi försöker tillsammans knäcka nya idéer baserat på fauna, hårvax, discovery channel och ren lögn.

Exempel på aktiviteter

  • Trycka tröjor
  • Klura på nya tryck/slogans
  • Fundera på om det var bättre förr
  • Röka kött, fisk eller mittemellan hos brorsan
  • Träffa morsan
  • Vara allvarlig (inte så länge dock)
  • Ta det lite take it easy

Pris

SEK 375:-/h per tillfälle (minst 2 timmar)
Heldag SEK 2600:- per tillfälle

Praktisk information

-

Möjlighet till övernattning

Avbokningspolicy

FLEXIBEL - Full återbetalning vid avbokning fram till 1 dag innan ankomst, minus administrationskostnad (18% exkl moms).

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Om denna lokalbo

Tomas Eriksson har under 15 års tid verkat genom sitt alter ego Håkki, som konstnär, entreprenör och föreläsare bland annat, han är svår att kategorisera eller att placera in i ett fack. Håkki är ett hopkok av original från byn, fördomar och stereotyper. Med en stor portion humor debatterar han vikten av glesbygden. Landsbygden ligger i ständig medieskugga vilket påverkar människors, framförallt unga människors självbild. Detta vill Tomas Håkki Eriksson – som ibland kallas Glesbygdsprofeten – råda bot på. Han arbetar med en lokal kontext i ett globalt sammanhang. Problematiken i hans hembygd finns på många håll och är på så vis universell.

Talade språk

Svenska – flytande
Engelska – flytande

Mötesplats

Ljungakiosken, industriområdet i Ljungaverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner

Var först med att skriva en recension “En dag på trycket med glesbygdsprofeten Håkki”