Gäddhugg, abborrstim och öringsfiske

Från: 1,250 kr

  • 1-4
  • halv- & heldag

Ljungandalen i Ånge Kommun har 21 fiskevårdsområden, alla med en mängd fiskrika sjöar, tjärnar, forsar och vattendrag. Vi påstår att vi sitter på en skatt här. Det finns gott om vatten med öring, abborre och gädda, det är inte ovanligt att man får upp gäddor runt 10 kg. Vi anpassar din fisketur efter dina förutsättningar, oavsett om du aldrig har fiskat förut eller är en mer erfaren fiskare. Att ta med hela familjen på en fisketur är en rolig upplevelse som man minns länge.
Med dig har du någon av oss, Tobias, Robin eller Dick, som har fiskat i Ljungandalen sedan barnsben och har koll på minsta bäck/tjärn/å/sjö. Vi finns till hands under dagen och svarar på dina frågor och väljer fiskeplatser utifrån dina önskemål samt lagar till lunch och kaffe över öppen eld. Detta är ett ypperligt tillfälle att dela fiskehistorier och erfarenheter.

Exempel på vad vi kan göra

  • Fiske, fiske, fiske
  • Nåt gott att äta
  • Fisketips
  • Förhoppningvis fånga stora fina firrar

Pris

1250:- per halvdag (4h)/1-4 personer
2500:- per heldag (8h)/1-4 personer

Praktisk information

Fiskekort ingår. Om ni behöver utrusning går det bra att hyra detta. Kastspö 250:-, Metspö 50:-.

Möjlighet till övernattning

Nej.

Avbokningspolicy

MEDEL - Full återbetalning vid avbokning fram till 3 dagar innan ankomst, minus administrationskostnad (18% exkl moms).

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Kategorier: , , , , Tagg:

Om denna lokalbo

robinSmall01Robin
Jag gillar att hålla alla på gott humör och jag ska göra mitt yttersta för att se till att du får en fantastisk upplevelse, både genom fisket, historier, tips och tricks. Fiske är mitt största intresse och jag känner till de bästa fiskevattnen häromkring.tobbe03Tobias
Jag har spenderat mer än halva mitt liv i skogen, både för att arbeta, jaga och fiska. Därför vore det kul att visa dig som är fiskeintresserad de otroliga fiskevattnen vi har här.tobbe03Dick
Jag är uppvuxen mitt bland de djupa skogarna i Hjältanstorp som har riktigt fina fiskevatten om man är ute efter storgädda och abborre.

 

Talade språk

Svenska – flytande
Engelska – goda kunskaper

Mötesplats

Fränsta tågstation eller så kommer vi överens om vad som blir bäst för dig.

Recensioner

Det finns inga recensioner

Var först med att skriva en recension “Gäddhugg, abborrstim och öringsfiske”