Förskola, Frikyrka och Företagsamhet med Tommy & Annika

Från: 970 kr

  • 1-4
  • 1h-1 dygn

Tommy och Annika Boork heter vi och vi har två grabbar som heter David och Marcus. David är en vanlig 15-åring med intresse för datorspel och att meka med olika prylar i garaget. Marcus är en 18-åring som bygger bilar och har intresse för teknik i allmänhet.
Annika är barnskötare på en kooperativ förskola med 20 barn. Är aktiv musiker i den lokala frikyrkan. Och slutligen entreprenören, både på gott och ont, jag själv. Driver i dagsläget några olika företag och brinner för att få dela med mig av mina erfarenheter.

Exempel på vad vi kan hitta på:

En timme med mig blir MYCKET intensiv och fokuserar på företagandet. En vecka med oss, kan innehålla många olika aktiviteter. Men allt kretsar kring Förskola, Frikyrka och Företagsamhet.
Vi bör ha kontakt på ett ingående sätt innan, så att vi kan planera vad du/ni vill göra under er vistelse.

Pris

970:- per timme/person
2 330:- per halvdag/person
2 910:- per heldag/person
2 910:- per dygn/person

Möjlighet till övernattning

Jag erbjuder på ställplats för husbil/husvagn på min gård, detta ingår när du bokar ett dygn med oss. Vi har en villatomt med allt vad den kan erbjuda.

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Språk

  • Svenska – flytande
  • Engelska – flytande

Detta ingår:

Upphämtning på överenskommen plats, gemensamma måltider.

Mötesplats:

Sundsvall, Timrå, Sörberge.


Follow
FacebookinstagramFacebookinstagram
Share
Facebooktwittergoogle_pluspinterestmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestmail