Guidning på motorcykel

Från: 1,880 kr

  • 1-8
  • halvdag-3 dygn

Efter ett antal mc-resor på skilda platser i världen, både som deltagare och som färdledare tycker jag det är dags för mig att visa världen min plats. Jag guidar på långa eller korta turer, halva, hela eller flera dagar. Både grusturer och asfalt eller kombinationer, allt utifrån önskemål och erfarenhet. Jag har jobbat både i och med skog sedan jag slutade skolan. Både som anställd och nu mest i min egen. Efter alla år i skogen känner jag till de flesta skogsvägar trakten och kan välja standard som passar er. Jag har bra lokalkännedom i trakten och kan dess historia. Jag visar upp traktens smultronställen, sevärdheter, dolda och glömda vägar. Det blir skräddarsydda turer, mycket mc-körning, i avpassat tempo under tiden mitten av april till mitten av oktober. Vid flerdagarsturer ordnas boende efter önskemål om standard.

Pris

Halvdag 1880:- för 1-4 personer. Persontillägg för 5-8 personer.
Heldag 3130:- för 1-4 personer. Persontillägg för 5-8 personer.

Praktisk information

Upphämtning på överenskommen plats. Man ska vara en van motorcyklist. Jag utgår från att ni kommer välutrustad, personlig säkerhetsutrustning.

Möjlighet till övernattning

Jag kan hjälpa till med bokande av boende, husvagns- och ställplatser.

Avbokningspolicy

MEDEL - Full återbetalning vid avbokning fram till 3 dagar innan ankomst, minus administrationskostnad (18% exkl moms).

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Om Gert

Min fru och jag bor på min föräldragård som mina förfäder bröt upp ur skogen 1828. Jag har jobbat både i och med skog sedan jag slutade skolan. Både som anställd och nu mest i min egen. Efter alla år i skogen känner jag till de flesta skogsvägar trakten och kan välja standard som passar er. Jag har bra lokalkännedom i trakten och kan dess historia. Sen har jag haft förmånen att vara med om att visa i ett antal sommarteatrar under 2000 talet. MC körde jag lite i början på 80-talet men nu har jag kört utan avbrott sedan 2003. Jag kör lika gärna asfalt som grus, det är vägen, omgivningarna och sällskapet som avgör vad som är bäst den dagen. Efter ett antal mc-resor på skilda platser i världen, både som deltagare och som färdledare tycker jag det är dags för mig att visa världen min plats.

Talade språk

Svenska – flytande
Engelska – goda kunskaper
Tyska – adekvat

Mötesplats

Efter överenskommelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner

Var först med att skriva en recension “Guidning på motorcykel”