Husbilstur och båtlunch med Dan och Irene

Från: 1,610 kr

  • 1-6
  • halvdag-heldag

Exempel på en halvdag med oss:

När ni kommer sätter vi oss ner på vår inglasade altan och bekantar oss med varandra och planerar vad vi ska hitta på. Ett förslag från oss är att vi tar en tur med husbilen, eftersom vi bott i området under en längre tid har vi full koll på alla vackra platser, ställen värda ett besök och gömda små pärlor. Vi äter lunch tillsammans och tar dagen som den kommer.

Exempel på en heldag med oss:

När ni kommer sätter vi oss ner på vår inglasade altan bekantar oss med varandra och planerar vad vi ska hitta på. Vi är öppna för förslag men ett upplägg från oss kan se ut på det här viset: Vi tar en tur med husbilen, eftersom vi bott i området en längre tid har vi full koll på alla vackra platser, ställen värda ett besök och gömda små pärlor. Vi åker till Viskan där vår båt ligger och äter lunch tillsammans sedan tar vi en tur med båten till campingen i Torpshammar, är det fint väder kan vi passa på att ta ett dopp och har vi tagit med oss fika kan vi njuta av det under båtturen. Vi äter middag tillsammans och gör det vi känner för. Är det dåligt väder kanske vi tar en längre tur med husbilen och fokuserar på samtal med varandra.

Möjlighet till övernattning

Vi erbjuder på ställplats för husbil/husvagn på vår gräsmatta med tillgång till el + vattenpåfyllnad, 50:- per dygn.
Du kan välja till ett dygn med ställplats. Om du vill stanna längre går det bra att bestämma det på plats.

Pris

1 610:- per halvdag (4h)/person
3 020:- per heldag (8h)/person

Praktisk information

Vid husbilstur ta med bekväma kläder, varmare tröja eller jacka för att sitta ute och äta lunch och middag. Bra skor för promenader. Vid båttur finns flytvästar att låna. Ta gärna med badkläder vid vackert väder.

Möjlighet till övernattning

Jag erbjuder på ställplats för husbil/husvagn på vår gräsmatta med tillgång till el + vattenpåfyllnad, 50:- per dygn. Du kan välja till ett dygn med ställplats. Om du vill stanna längre går det bra att bestämma det på plats.

Avbokningspolicy

MEDEL - Full återbetalning vid avbokning fram till 3 dagar innan ankomst, minus administrationskostnad (18% exkl moms).

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Om denna lokalbo

Jag, Irene är utbildad socionom, energibehandlingsterapeut, medium, och kurslärare i mediala utbildningar.
Dan min man är behandlare och har enskilda samtal för personer som behöver ha någon att tala med. Vi älskar sommar sol och värme. Vi bor i hus och har både husbil och båt som ofta används. Vi är ofta ute med husbilen på kortare eller längre resor. På hösten är det bärplockning som gäller. Jag stickar och lagar god mat. Dan är hockeytokig.

Talade språk

Svenska – flytande
Engelska – adekvat

Mötesplats

Gissjögatan i Fränsta eller hämtning vid buss eller tåg i Fränsta.

Recensioner

Det finns inga recensioner

Var först med att skriva en recension “Husbilstur och båtlunch med Dan och Irene”