Jetski och flotte

Från: 9,300 kr

  • 1-10
  • heldag

Upplev en fartfylld dag med jetski ute på Revsundssjön med mig. Vi åker med flotte förbi den vackra Gimån och ut på sjön, där vi spenderar hela dagen. Flotten är 25 kvadratmeter stor och är utrustad med motor och möbler.

Ni kör på två stycken Super Jetski, stående vattenskoterkörning där balans och utbildning ingår. Med hjälp av vår GoPro-kamera får du ett minne av dagen i form av film.

Denna aktivitet är perfekt för kompisgänget, svensexa eller möhippa, där ni kan umgås hela dagen ute på flotten. Om ni vill vila från jetski-åkningen en stund kan vi ta en tur på sjön och kanske stanna till på någon ö i närheten.

Ta med egen matsäck, kylbag finns att låna. Om ni behöver handla så går det bra att göra detta i Bräcke innan aktiviteten.

Detta ingår:

– Upphämtning vid Stavre Tågstation (alternativt Bräcke Station).
– Hyra av flotte och 2 stycken Super Jetski i 6 timmar.
– Instruktör
– Bensin
– Lotsning ut och tillbaka på sjön.
– Lån av kylbag.
– Avlämning vid tågstation vid Stavre Tågstation (alternativt Bräcke Station).

Pris

9 300:- för 1-2 personer
9 900:- för 3-4 personer
10 400:- för 5-10 personer

Praktisk information

Inför aktiviteten fylls en ansvarsförsäkran i. Alla som åker jetski måste vara över 18 år. Vattenskotern är helförsäkrad. Vid skador eller stöld under hyresperioden står hyrestagaren för självrisken enligt gällande försäkringsvillkor. Självrisken är 10 000:-. Vi håller en deposition på 4000:-. Vid mindre skador betalas inte depositionen tillbaka.

Meddela oss om du vill förhandsboka fiskekort som gäller under hela dagen.
Pris: 200:-

Möjlighet till övernattning

Avbokningspolicy

FLEXIBEL - Full återbetalning vid avbokning fram till 1 dag innan ankomst, minus administrationskostnad (18% exkl moms).

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Om Ricki

Ricki heter jag, och jag och min perser bor i ett timmerhus i Gimån som ligger vid Revsundssjöns början. Jag har ett stort fiskeintresse och spenderar många av mina dagar och kvällar på sjön i min båt. Men jag tycker även om att köra hoj och jetski eller hitta på andra tokigheter i den vackra naturen som omger mig. Jag älskar sällskap och har ofta en eller ett par polare på besök i mitt stora hus.

Talade språk

Svenska – flytande
Engelska – goda kunskaper

Mötesplats

Stavre Tågstation eller Bräcke Tågstation

Recensioner

Det finns inga recensioner

Var först med att skriva en recension “Jetski och flotte”