Mobil massage

Från: 950 kr

  • 1-2
  • 1h

Vad sägs om att toppa den vackra sommardagen med lite avslappning? Våra mobila massöser ger dig massage utomhus på plats, där du befinner dig. Det kan till exempel vara på badplatsen, din bakgård eller på Vikbron, Sveriges längsta träbro. Boka gärna båda våra massörer och dela upplevelsen med din vän eller käresta.

Detta ingår:

– Mobil massör som möter upp dig på angiven plats inom 4 mils avstånd från Fränsta.
– Massagebänk.
– Massage 50 minuter.

Pris

Pris för 2 personer: 1 450:-
Pris för 1 person: 950:-

Praktisk information

Möjlighet till övernattning

Avbokningspolicy

FLEXIBEL - Full återbetalning vid avbokning fram till 1 dag innan ankomst, minus administrationskostnad (18% exkl moms).

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Kategorier: , ,

Om denna lokalbo

Massös och lokalbo nummer 1: Rebecca
Rebecca är en varm och klok medmänniska, med en närvaro i det hon gör. Hon har rest mycket i sitt liv och har bland annat bott i USA, Schweiz och Tyskland. Rebecca är utbildad kognitiv coach, turistguide, spa-terapeut och massör.

Massös och lokalbo nummer 2: Andréa
Andréa är en frisk och stark personlighet som brinner för att arbeta med hälsa och välmående. Genom det egna företaget Norrskenshälsan och hälsokonceptet “Mitt livs form” har hon hjälpt många att göra livsförändringar till det bättre. Andréa har en filosofie kandidatexamen i Idrottsvetenskap med inriktning på fitness och hälsa och är diplomerad massör.

Talade språk

Svenska – flytande
Engelska – flytande

Mötesplats

Fränsta, Medelpad

Recensioner

Det finns inga recensioner

Var först med att skriva en recension “Mobil massage”