Lär dig skogens läkande och ätbara växter

1,500 kr

  • 1-4
  • 2h

I Ljungandalens skogar har människor bott i mer än 9000 år. Markerna består av allt från bördiga granskogar, våtmarker och tallhedar till högt belägna skogar som påminner om fjällnära natur. Under alla dessa år har skogen bidragit till vår överlevnad – såväl genom trädens virke som markens guld.

Jag, Anne Allonnen tar dig med på en spännande tur i skogarna där du bland annat får lära dig att känna igen olika örter och växter och dess medicinska egenskaper. Till exempel hur du gör ett omslag vid en sårskada och vilka av skogens naturmedel som är bra mot hosta. Någon gång under dagen stannar vi upp, avnjuter medhavd matsäck och njuter av naturens alla ljud.

Detta ingår:

– Transport till och från tågstation eller överenskommen upphämtningsplats.
– Matsäck och kaffe.

Pris

1 500:- för 1-4 personer

Praktisk information

Bär kläder som passar vid en skogstur, gärna gummistövlar ifall det är blött i marken.

Möjlighet till övernattning

Avbokningspolicy

FLEXIBEL - Full återbetalning vid avbokning fram till 1 dag innan ankomst, minus administrationskostnad (18% exkl moms.

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Om denna lokalbo

Jag älskar naturen och djur. Jag har ett stort behov av att ofta få komma ut i naturen och landa rent själsligt. Jag är känd i trakten för att besitta en speciell förmåga, nämligen att kunna kommunicera med djur och många som har problem med sina djur vänder sig till mig.

Talade språk

Svenska – flytande
Engelska – flytande

Mötesplats

Ljungakiosken, i Ljungaverk.

Recensioner

Det finns inga recensioner

Var först med att skriva en recension “Lär dig skogens läkande och ätbara växter”