Häst och vagn genom bondesamhället Viken

Från: 630 kr

  • 1-4
  • 1-4h

Välkommen till vår gård! Hos oss får du umgås med hästarna och hönsen på gården. Vi tar en tur med våra nordsvenska hästar med vagn/släde/ridning som går genom vår vackra by som har en lång historia av lantbruk där många fortfarande livnär sig på detta. Miljön domineras av sekelskiftesvillor, gröna ängar, kor och hästar, bylokalen Treklövern och hela tiden med Ljungan och Torpsjön som en fond i bakgrunden. Man kan riktigt känna med alla sinnen hur man för en stund befinner sig 100 år tillbaka i tiden.
På vintern tar vi en slädtur ner till Torpsjön och värmer glögg och/eller lagar till kolbulle över öppen eld. Ett besök hos oss passar barnfamiljer utmärkt.

Pris

630:- per timme/per tillfälle
2 380:- per halvdag (4h)/per tillfälle

Praktisk information

Ha gärna kläder efter väder.

Möjlighet till övernattning

Jag erbjuder på ställplats för husbil/husvagn på min gård.

Avbokningspolicy

FLEXIBEL - Full återbetalning vid avbokning fram till 1 dag innan ankomst, minus administrationskostnad (18% exkl moms).

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Om denna lokalbo

Hans bor i Viken, Fränsta på en liten gård med sin familj, tre hästar och höns. Hästarna används till all slags körning och ridning. På vintern kör de gärna släde och på sommaren blir det vagnskörning och ridning. Varje midsommarafton deltar Hans med någon av sina hästar på Medeltidsmarknaden i Kälen och varje julafton åker han med häst och släde med bjällror genom byn för att sprida goa julkänslor.

Talade språk

Svenska – flytande
Engelska – flytande

Mötesplats

Torps-Viken, Fränsta. Upphämtning kan ske på överenskommen plats.

Recensioner

Det finns inga recensioner

Var först med att skriva en recension “Häst och vagn genom bondesamhället Viken”