Tid med det övernaturliga

Från: 2,010 kr

  • 2-4
  • 4h

Vill ni fokusera mer på det inre under en halvdag kan ni komma och vara med mig. Jag heter Irene och är ett medium och kan erbjuda många olika slags aktiviteter. Förutom min mediala utbildning är jag även socionom, energibalanseringsterapeut och kurslärare.

Numera är jag gift och bor i ett hus med mina två hundar. Jag åker gärna ut på en tur i vår husbil och jag tycker om att skapa saker med mina händer. Jag stickar, virkar, bakar, lagar mat mm. Under er tid med mig kan vi göra allt från att ha en egen sittning till att ha gruppseanser eller fokusera på olika mediala övningar och samtal där det finns möjlighet att få svar på frågor. Hoppas att vi ses!
Med ljus och kärlek Irene

Exempel på vad vi kan hitta på:

  • Mediala övningar
  • Privatsittning
  • Gruppseans
  • Samtal

Möjlighet till övernattning

Jag erbjuder på ställplats för husbil/husvagn på vår gräsmatta med tillgång till el + vattenpåfyllnad, 50:- per dygn.
Du kan välja till ett dygn med ställplats. Om du vill stanna längre går det bra att bestämma det på plats.

Pris

2 010:- per halvdag/person (4h) minst 2 personer per tillfälle

Praktisk information

Vid gruppseanser ta med kläder till att kunna vara ute
vid bra väder. I annat fall sitter vi i vår fina inglasade altan. Meddela om du har något behov av avvikande kost för tex smörgås.

Möjlighet till övernattning

Jag erbjuder på ställplats för husbil/husvagn på vår gräsmatta med tillgång till el + vattenpåfyllnad, 65:- per dygn. Du kan välja till ett dygn med ställplats. Om du vill stanna längre går det bra att bestämma det på plats.

Avbokningspolicy

MEDEL - Full återbetalning vid avbokning fram till 3 dagar innan ankomst, minus administrationskostnad (18% exkl moms).

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Om denna lokalbo

Jag har varit medial sedan jag föddes. Jag är född i Järfälla och adopterad till Västerbotten vid 1:års ålder. Mina första år minns jag med tydlighet där jag hade flera jättebusiga ”låtsaskompisar”. Under hela min uppväxt så hände det flera olika situationer då jag förstod att jag såg och hörde mer än andra barn gjorde. Detta resulterade i att jag kände mig annorlunda och ensam. Mina närmaste förstod inte vad jag pratade om, så jag slutade prata om det jag såg och hörde.

När jag kom upp i övre tonåren så bad jag att mina ”andekontakter” att ge sig iväg, jag vill inte ha med er att göra, jag vill vara ”normal”. De lämnade mig nästan helt med den påföljd att jag började må psykiskt dåligt istället. Jag tog kontakt med Psykvården och fick massor av medicin och blev beroende av tabletter. Sedan levde jag ett brokigt liv med många brutna relationer, sorger, svek m.m.

För ca 20 år sedan så beslöt jag mig för att ta ett år med bara personlig utveckling och det året har jag aldrig ångrat. Jag började ta kontakt med mitt team på andra sidan igen för att på nytt lära mig mera om ”andevärlden”. Jag jobbade stenhårt med min personliga utveckling, jag gick kurser, gick på samtal, pratade med mina vägledare från andra sidan.

För 18 år sedan träffade jag min nuvarande man och efter det har det bara gått framåt med min andliga utveckling. Jag har gått en oändlig mängd med utbildningar inom medialitet, healing, energibalansering, Soul Body Fusion m.m.
Jag började ha kurser och göra privatsittningar för 8 år sedan.

Talade språk

Svenska – flytande
Engelska – adekvat

Mötesplats

Gissjögatan i Fränsta eller hämtning vid buss eller tåg i Fränsta.