Utflykt till Drottningholms slott

Från: 1,600 kr

  • 1-3
  • halvdag

Vi börjar med lunch eller fika hemma hos Lis och Johan.

Vi tittar runt i hus och trädgård innan vi ger oss av till Drottningholms slott där kungen och drottningen bor.

Tillsammans promenerar vi i den vackra parken där varje årstid har sin charm.

Våra utländska gäster serveras rätter med svensk smak och tradition.

Pris

1 600:- per person

Praktisk information

Huset från år 1900 är gammalt med många trappor. Sitter du i rullstol kan vi visa vår fotostudio, leksakssamlingen samt arrangera måltider i fotostudion eller i nedre trädgården. Alla är välkomna!

Avbokningspolicy

MEDEL - Full återbetalning vid avbokning fram till 3 dagar innan ankomst, minus administrationskostnad (18% exkl moms).

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Om Lis & Johan

Lis & Johan

Det här är Lis och Johan. Johan är professionell fotograf med studio i huset. Lis målar en del och är medlem i blockflöjtsensemblen Flauto Sera. Vi gillar att laga mat och ta till vara på gamla familjerecept och traditioner. Vi bor i ett gammalt rött hus med vita knutar beläget i Sveriges minsta kommun till ytan. Trädgården med äppelträd och blommor är en stor del av vårt liv. Johan är uppväxt i Stöde, Medelpad, han träffade Lis på en busshållplats en tidig morgon i Sundbyberg. Lis är uppväxt i staden, med rötter i Småland och Schweiz.

Besök huset på landet mitt i storstaden

Om du kommer till oss kan du på mindre än en kvart från Stockholm city besöka ett genuint svenskt hem från förra sekelskiftet.

Talade språk

Svenska – flytande
Engelska – adekvat
Tyska – adekvat

Mötesplats

Vi möter er vid T-banestation Duvbo blå linje 10, 14 min från Stockholm city. Sundbyberg station, pendeltåg. Bromma Flygplats. Eller så kommer ni själva hem till oss i Sundbyberg.