Vandringskompis längs S:t Olavsleden

Från: 1,610 kr

  • 1-10
  • halvdag-heldag

Jag erbjuder sällskap och intressanta historier längs S:t Olavsleden. Vi kommer även att ha stunder där vi vandrar under meditativ tystnad. S:t Olavsleden har väldigt varierande natur och sträckan mellan Borgsjö och Bräcke är en upplevelse att vandra då det är en ren vildmarksnatur med mycket historia. En annan fin sträcka är mellan Torps kyrka i Fränsta mot Ljungaverk. Då visar jag gärna en av Sveriges längsta träbro och det beryktade spaderesset på en gravsten på kyrkogården. När det är möjligt kan vi också besöka kyrkor längs leden och titta på S:t Olofsstatyer.

Pris

1610:- halvdag (4h) 2-4 personer
3220:- halvdag (4h) 5-10 personer
3220:- heldag (8h) 2-4 personer
6440:- heldag (8h) 5-10 personer

Praktisk information

När man vandrar behöver man bekväma och stabila skor,
gärna kängor. Liten ryggsäck med fika är fint att ha med sig.

Avbokningspolicy

FLEXIBEL - Full återbetalning vid avbokning fram till 1 dag innan ankomst, minus administrationskostnad (18% exkl moms).

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Om Sara

Uppväxt vid Skåneleden tycker jag att det är härligt att åter bo vid en stor vandringsled. Jag arbetar på turistbyrå och driver eget företag som grafisk formgivare. För mig är det viktigt att få inspiration genom att leva nära och njuta av de fina miljöer vi har i vår trakt. Jag berättar gärna om vandringsglädje och S:t Olavsledens intressanta historia. Jag bor i Viken på södra sidan om Ljungan och jag har en hund och två islandshästar. Jag är i grunden utbildad pedagog och islandshästinstruktör inom ridning och har arbetat med service i hela mitt liv.

Talade språk

Svenska – flytande
Engelska – goda kunskaper
Isländska – goda kunskaper

Mötesplats

Vi möts vid avtalad plats runt Fränsta. Kommer ni med tåg är det Fränsta som är avstigningsstation.
Upphämtning på överenskommen plats

Recensioner

Det finns inga recensioner

Var först med att skriva en recension “Vandringskompis längs S:t Olavsleden”