Adrenalinstint båtfiske med Ricki

Från: 1,200 kr

  • 1-4
  • halvdag-1 helg

Kom och hälsa på mig så kan vi snacka ihop oss om vad vi ska hitta på helt enkelt. Jag har ett stort fiskeintresse och spenderar många av mina dagar och kvällar på sjön i min båt. Men jag tycker även om att köra hoj och jetski eller hitta på andra tokigheter i den vackra naturen som omger mig. Jag älskar sällskap och har ofta en eller ett par polare på besök i mitt stora hus. Jag är öppen för det mesta. Fiska, åka flotte eller ta en tur i skogen.

Exempel på vad vi kan hitta på:

  • Fiska
  • Åka flotte
  • Upptäcka omgivningen
  • Hitta på äventyr
  • Bada
  • Åka båt
  • Hänga och njuta av lugnet

Pris

1200:- per halvdag (4h)/1-4 personer
2400:- per heldag (8h)/1-4 personer
3400:- per dygn (24h)/1-4 personer

Praktisk information

Möjlighet till övernattning

Jag har ställplats för husbil/husvagn på min gård. Jag har också en fristående timrad gäststuga på 30kvm med tre stora sängar och en madrass. Där finns ett fungerande litet kök där man kan laga mat själv samt varm/kallvatten och dusch. Sängkläder finns att hyra 50kr/person.

Avbokningspolicy

FLEXIBEL - Full återbetalning vid avbokning fram till 1 dag innan ankomst, minus administrationskostnad (18% exkl moms).

Gör en bokningsförfrågan

Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Om Ricki

Tjena!
Jag och min perser bor i ett fint timmerhus intill Gimån som ligger vid Revsundssjöns början. Jag har ett stort fiskeintresse och spenderar många av mina dagar och kvällar på sjön i min båt. Men jag tycker även om att köra hoj och jetski eller hitta på annat skoj i den vackra naturen som omger mig. Jag älskar sällskap och har ofta en eller ett par polare på besök i mitt stora hus. Jag är öppen för det mesta. Fiska, åka flotte eller ta en tur i skogen.

Kom och hälsa på mig så kan vi snacka ihop oss om vad vi ska hitta på helt enkelt.

Talade språk

Svenska – flytande
Engelska – goda kunskaper

Mötesplats

På tågstation i Bräcke eller på Gimårasten efter E14. Jag kan hämta upp er på överenskommen plats i Bräcke.

Recensioner

Det finns inga recensioner

Var först med att skriva en recension “Adrenalinstint båtfiske med Ricki”