Häng med Ricki

Adrenalinstint båtfiske med Ricki

1-4
halvdag-1 helg
Kom och hälsa på mig så kan vi snacka ihop oss om vad vi ska hitta på helt enkelt. Jag har ett stort fiskeintresse och spenderar många av mina dagar och kvällar på sjön i min båt. Men jag tycker även om att köra hoj och jetski eller hitta på andra tokigheter i den vackra naturen som omger mig. Jag älskar sällskap och har ofta en eller ett par polare på besök i mitt stora hus. Jag är öppen för det mesta. Fiska, åka flotte eller ta en tur i skogen.

Exempel på vad vi kan hitta på:
Fiska
Åka flotte
Upptäcka omgivningen
Hitta på äventyr
Bada
Åka båt
Hänga och njuta av lugnet

Praktisk information
Möjlighet till övernattning
Jag har ställplats för husbil/husvagn på min gård. Jag har också en fristående timrad gäststuga på 30kvm med tre stora sängar och en madrass. Där finns ett fungerande litet kök där man kan laga mat själv samt varm/kallvatten och dusch. Sängkläder finns att hyra 50kr/person.

Avbokningspolicy
FLEXIBEL – Full återbetalning vid avbokning fram till 1 dag innan ankomst, minus administrationskostnad (18% exkl moms).

Gör en bokningsförfrågan
Skicka oss en bokningsförfrågan till denna lokalbo. Därefter får du ett bokningsförslag och information om hur du betalar om du vill gå vidare med bokningen. Väljer du att betala, är bokningen bekräftad. Du får då kontaktuppgifter till lokalbon för direktkontakt. Väljer du att inte betala, tas bokningen bort.

Kom och hälsa på mig så kan vi snacka ihop oss om vad vi ska hitta på helt enkelt.

Talade språk
Svenska – flytande
Engelska – goda kunskaper