Sov i trädhus på egen ö

När bodde du i ett hus mitt uppe bland trädtopparna senast, på en helt egen ö omgiven av vildmark och i total tystnad, stillhet och ro? Boendet i trädhuset 11 meter upp handlar om att uppleva något verkligt speciellt.

Bada och fiska från bryggan eller ta en tur i roddbåten, utrustad med elmotor, som ligger till ditt förfogande. Väl tillbaka och uppe på trädhusets utsiktsplats igen kan du ha turen att få syn på vilda djur där på fastlandet.

Trädhuset är två våningar högt och du omges av höga tallar och lummig skogsmark som till stor del består av blåbärsris. På den översta våningen sover du i en väl tilltagen dubbelsäng med utsikt både över sjön – men också rakt upp i himlen. Det är vad vi kallar himmelssäng!

Med yttersta respekt för norrländsk natur är trädhuset byggt för att var en naturlig del av vår miljö.
Dusch och belysning drivs till exempel med solceller.

Du körs ut med båt till din alldeles egna ö mitt ute på den vackra sjön Havern. Båten avgår kl 11 och upphämtning sker kl 16. Vi förser er med sängkläder och handdukar. Det finns ett enkelt utrustat utekök och ni kan välja mellan att ta med er egna matvaror eller beställa en ”matkasse” via oss.
På marknivå finns ett servicehus med utedusch och mulltoa, en grill och grillplats samt ett utrustat utekök för egen tillagning av mat. Fiskekort ingår, sjön Havern har ett rikt bestånd av gädda och abborre.

Detta ingår:
– Transport med båt till och från ön
– Boende en natt i trädhus
– Roddbåt med elmotor
– Fiskekort och enklare fiskeutrustning
– Kallkällare, grill, kokplatta, vattenvärmare
– Köksutrustning, kaffe, te
– Mulltoa och utedusch